page

Tala Fou

Fa'alauiloa e Deebio oloa fou e fesoasoani i le fa'amautuina o le sapalai o le Thyroid API i le lalolagi atoa

NEW YORK, NY / ACCESSWIRE / Iulai 7, 2021 / Talu ai nei, o se isi tala lelei e sau mai le pisinisi a Saina bio-enzyme API.O le vaega muamua o thyroid API na gaosia e Sichuan Deebio Pharmaceutical Co., Ltd. ua auina atu i le Iunaite Setete.

Ua lipotia mai o le tufatufaina o nei oloa o le MEDISCA, o le tolu pito i luga o le kamupani faʻapipiʻi vailaʻau sili ona tele i le Iunaite Setete.Ona o le le mautu o le sapalai umi, o loʻo sailia e MEDISCA ni gaosiga maualuga thyroid API mai le salafa o le lalolagi e oʻo atu i tulaga FDA.I le maeʻa ai o fesoʻotaʻiga umi ma iloiloga, Deebio, ua lauiloa mo ana oloa maualuga, ua ausia ma le manuia le galulue faʻatasi ma MEDISCA.

O lenei felagolagomai, o loʻo i ai se aafiaga lelei i le tuʻuina atu o le maualuga o lauroid API i le Iunaite Setete, ua avea ai Deebio naʻo le thyroid API gaosi oloa i Saina ma o se tasi o nai gaosi thyroid API i le lalolagi e mafai ona tuʻuina atu lauroid API e oʻo atu i le FDA tulaga.

968

Fa'atumuina le Vaeluaga o Maketi

O le sapalai o lauroid API ua tumau pea le le mautonu i le lalolagi atoa.Ona o le maualuga tele o manaʻoga o meaola faʻavae thyroid API mo le saogalemu ma le mautu, naʻo ni nai tagata gaosi oloa e ausia tulaga maualuga mai mea mataʻutia i le gaosiga.E le gata i lea, o le le lava o mea e faʻatatau i puaa e fetaui ma tulaga faʻapipiʻiina ua mafua ai le le lava o le sapalai o lauroid API.

E puupuu le sapalai, ae o le manaoga e faanatinati.E tusa ai ma faʻamaumauga o suʻesuʻega na tuʻuina mai e le WHO, o faʻamaʻi faʻamaʻi i le lalolagi atoa e oʻo atu i le 20%, lea ua sili atu nai lo le maʻisuka ma o loʻo faʻatupulaia.O vaila'au fa'afefiloi o lo'o i totonu o tapenaga tu'ufa'atasi e masani ona fa'atonuina, o lo'o faia se sao e le mafai ona suitulaga i le togafitia o fa'ama'i o lauroid.

O le manuia o le tuʻuina atu o lauroid API i lenei taimi ua faʻatumuina le avanoa i le maketi o le lalolagi."O le faʻapipiʻiina o vailaʻau faʻapitoa na galulue mo le tele o tausaga e faʻamautinoa le saogalemu o thyroid API," o le tala lea a Antonio Dos Santos, Peresetene ma le Pule Sili o MEDISCA, "O lenei felagolagomai e aumaia ai MEDISCA le tele o mea lelei, e mafai ai ona matou tuʻuina atu oloa e sili ona maualuga mai punaoa faʻalagolago;o le mea e sili ona taua o le faʻatuatuaina o sapalai.”

Ta'imua i Tulaga Tulaga Maualuga

MEDISCA e matua'i mana'omia e ana tagata fa'atau oloa.Ona o meatotino faʻapitoa o thyroid API, MEDISCA ua tuʻuina atu manaʻoga sili atu ona mamafa i luga o le au faʻatau oloa ia i tulaga lelei, manino, ma e oʻo lava i pisinisi.

"Sichuan Deebio Pharmaceutical Co., Ltd o se tasi o nai vaega toaitiiti o tagata gaosi oloa i le lalolagi atoa e mafai ona aveese mai lauroid ma o se taʻitaʻi i le lagolagoina o tulaga maualuga," o le tala lea a Antonio.

Deebio o se kamupani API maualuga maualuga i Saina, faʻatasi ai ma se faʻaputuga loloto o le poto masani i le gaosiga, pulega, tekinolosi ma isi vaega mo le 27 tausaga.Talu mai lona faʻavae, ua faʻavaeina e Deebio se taʻutaʻua lelei i totonu o le alamanuia ma oloa maualuga maualuga, o se lagona malosi o le faʻamaoni ma le faʻamaoni, ma le sailiga o le faʻaleleia faifaipea.O ana oloa o le EU-GMP faʻamaonia ma Saina GMP faʻamaonia, ma e oʻo atu i le FDA, PMDA ma le MFDS tulaga.Na te auina atu oloa i atunuu e 30, ma o se paaga umi a Sanofi, Abbott, Novartis ma isi kamupani vailaau lauiloa faavaomalo.

O taunuʻuga lelei ua tuanaʻi ua faʻavaeina ai le lumanaʻi manuia o Deebio.E le'i faamalieina i tulaga o iai nei, ua sili atu taumafaiga ma tupe teufaafaigaluega e maua ai le thyroid API e oʻo i tulaga.E le gata ina faʻamalosi i mea mataʻutia e faʻamautinoa ai le lelei o oloa ma faʻamautu sapalai mai le punavai, ae faʻapipiʻi foi i le fausiaina o se faʻalapotopotoga faʻapitoa tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia e oʻo atu i le FDA, ina ia faʻamautinoa o le faagasologa atoa o gaosiga mai le fafagaina. , fa'amama i le fa'amamāina o lo'o fa'apipi'iina atoatoa ma fa'a-ototometi.

O le fanau mai ma le sologa lelei o le tuʻuina atu o le ituaiga fou o Deebio's thyroid API e leʻi faʻafuaseʻi, ae e le maalofia pe a maeʻa le tausisia o tulaga maualuga ma taumafaiga le faʻafefe.

Tuufaatasiga Malosi mo se Lumanai Manumalo

“O le malosi fa'aoso i tua atu o lenei faiga fa'apa'aga o se ta'utinoga masani i a tatou fa'atauga fa'atasi.Matou te agai i luma ma le mautinoa ma o le a matou tuʻuina atu i le falemaʻi se sapalai faifaipea o le maualuga maualuga i tau faʻatauvaʻa tele."E talitonu tele Antonio i lenei felagolagomai ma le atinaʻe i le lumanaʻi.

Mai le vaaiga o le thyroid API maketi i le Iunaite Setete, i lenei felagolagomai, ua saunia e Deebio MEDISCA ma se sapalai mautu o lauroid API tulaga faatuatuaina mo le tuufaatasia ma le le tuufaatasia alamanuia i le Iunaite Setete, faatasi ai ma lona malosi atoatoa o tekinolosi, pulega. ma le gaosiga, fa'atasi ai ma lona felagolagoma'i manino ma lelei pisinisi tauleleia.E maua ai foi se faʻamaoniga e foia ai le faʻafitauli o le faʻamautuina o le sapalai o loʻo manaʻomia vave i le maketi a Amerika.Ae mo Deebio lava ia, aʻo faʻaopoopoina se oloa fou, e faʻafeiloaʻi ai se isi faʻaleleia atili i lona tulaga atoa pulega ma le pulea.

O mea fou ma atina'e o kenera ia ole atina'e gafataulimaina a Deebio.Faatasi ai ma le maeʻa o le resitalaina ma le MFDS ma le tuʻuina atu o pepa resitalaina o le PMDA, o le a faʻagasolo foʻi Deebio e talosaga mo le faʻamaonia o le FDA.I le lumanaʻi, o le a avea ma tulaga maualuga o le bio-enzyme API i le lalolagi atoa, ma o le a suʻesuʻe ma faoa avanoa fou ma le tele o paaga i lenei vaitau o le televave o le tuputupu aʻe o vailaʻau.

E uiga i Sichuan Deebio Pharmaceutical Co.,Ltd

Sichuan Deebio Pharmaceutical Co., Ltd ose ta'ita'i fa'apitoa i le R&D ma le gaosiga o enzymes olaola.Faʻatasi ai ma tekinolosi faʻapitoa bio-enzyme gaosiga o gaioiga maualuga, maualuga le mama ma maualuga le mautu, e ofoina atu oloa e aofia ai le sili atu ma le sefulu ituaiga, e aofia ai Pancreatin, Kallidinogenase, Elastase, Trypsin-Chymotrypsin, ma isi. Mo nisi faʻamatalaga e uiga ia Deebio, faʻamolemole asiasi mai.http://www.deebio.comma mulimuli mai ia matou LinkedIn (@Deebio).

E uiga i MEDISCA

O MEDISCA o le ta'ita'i lea i le tu'uina atu o vaifofo fa'afofoga i le alamanuia fa'afefiloi vaila'au ma fa'apolofesa feso'ota'i tau soifua maloloina i le lalolagi atoa.E ala i ana paaga i le lalolagi atoa, LP3 Network ma MEDISCA Network, MEDISCA ua tuuto atu i le avea o se punaoa atoatoa mo faʻatonuga, fomaʻi ma fale talavai o loʻo galulue i vailaʻau faʻapitoa e ala i le ofoina atu o aʻoaʻoga faʻaleaʻoaʻoga, oloa, ma le lagolago.Faʻavaeina i le 1989, o le kamupani o loʻo i ai nofoaga i Kanata, le Iunaite Setete ma Ausetalia, faʻamalosia lana auaunaga i maketi faavaomalo.


Taimi meli: Iul-08-2021
partner_1
partner_2
partner_3
partner_4
partner_5
partner_prev
partner_next
Oloa vevela - Sitemap - AMP Fe'avea'i