itulau

Tala Fou

Na pasia lelei e Deebio le tusipasi a le PMDA Iapani

Sichuan Deebio Pharmaceutical Co., Ltd. (lea ua taʻua mulimuli ane o Deebio) na faia se asiasiga aloaia a le GMP mai le PMDA i Iapani mai Aokuso 25th i Aokuso 26th, 2022. O le au suʻega a le GMP na aofia ai suetusi e lua na taʻitaʻia e tagata tomai faʻapitoa ma faʻatautaia se lua aso su'etusi mamao.Na faia e le au su'esu'e tagata tomai faapitoa se asiasiga mae'ae'a o le Deebio's quality management system, production management system, on-site operation, falesuesue pulega, fa'apea fo'i ma mea e feso'ota'i ai ma mea faigaluega, ma le tausiga o faiga lautele.E ala i asiasiga, na autasi sui o le au su'esu'e ma fa'amaualuga le fa'atonuga lelei ole GMP a Deebio.Faatasi ai ma taumafaiga faʻatasi a tagata faigaluega uma a le kamupani, na faʻamanuiaina Deebio le faʻamaonia aloaia GMP a Iapani PMDA!

Na pasia lelei e Deebio le tusipasi a le PMDA Iapani

E uiga i Iapani PMDA

PMDA (Pharmaceuticals and Medical Devices Agency), ua lauiloa foi o le "Independent Administrative Legal Person Pharmaceutical and Medical Device Comprehensive Institution", o se ofisa Iapani e nafa ma le iloiloga faʻapitoa o vailaʻau ma masini faʻafomaʻi.E tutusa lelei ma le FDA i le Iunaite Setete ma le NMPA i Saina, o lea e masani ona taʻua o le "Japan Drug Administration".

O le matafaioi autu o le faʻamautinoaina o le lelei, saogalemu, ma le aoga o mea tau vailaʻau ma masini faʻafomaʻi.O le PMDA e nafa ma le toe iloiloina o le Fua'au Matai Fua'au (MF) ua tu'uina atu ma le fa'atinoina o asiasiga a le GMP i fale gaosi vaila'au i totonu ma fafo i Iapani, o ia mea uma e feso'ota'i fa'aletino.

O le vailaʻau e tatau ona pasia muamua le iloiloga faʻapitoa a le MF ma pasi le GMP asiasiga o le nofoaga o gaosiga aʻo leʻi mauaina le faʻatagaga a le PMDA.E masani ona talitonu le aufaipisinisi o le tulafono faatonutonu a le PMDA e sili ona saʻo ma sili ona mataʻituina i le lalolagi, ma soʻo se faʻatamala i auiliiliga o le a taʻitaʻia ai le MF suʻesuʻe poʻo le toilalo o asiasiga a le GMP, e aʻafia ai le taimi e faʻatau ai vailaʻau.

Iapani, lea o loʻo tuʻufaʻatasia i le 10 pito i luga i le tulaga o le faitau aofaʻi o tagata i le lalolagi, o le lona tolu pito sili ona tele o maketi o fualaau faasaina ma o se tasi o sui autu e tolu o le ICH (o isi sui e toʻalua o le Iunaite Setete ma Europa).O se sui foi o le faalapotopotoga PIC/S.


Taimi meli: Me-29-2023
paaga_1
paaga_2
paaga_3
paaga_4
paaga_5
partner_prev
paaga_next
Oloa vevela - Sitemap - AMP Fe'avea'i